Julegaver Der Virkeligt Viser Kæresten at du Elsker Hende

De gaver vi giver til hinanden er ikke bare materielle goder: de er budskaber. Det er en måde for os at kommunikere med hinanden på. Hvis dette ikke var tilfældet, så ville det at give hinanden gaver til jul og på fødselsdage slet ikke give mening. Hvad er det rationelle i at give din kæreste en gave til 500 kr. nu, for så blot at få en gave til 500 kr. i ?bytte? når det er din egen fødselsdag? Hvis der ikke lå mere i det, end det rent materielle, så havde I nok begge været bedre tjente med, selv at købe noget I gerne ville have for jeres egne 500 kr.

Nej, gaver er en måde vi udtrykker vores kærlighed til hinanden på. Vi viser at vi holder af en anden person, ved at give dem en gave. Det lægger selvfølgeligt også noget pres på os, i forhold til at vælge den rigtige gave. En god gave er nemlig noget, som den anden virkeligt sætter pris på. Det betyder at vi er nødt til at kende vores partner rigtigt godt: jo bedre vi kender dem, jo mere personlig en gave kan vi vælge, og jo mere sammenhold og empati vil vi vise dem ved at give dem gaven. Prisen på gaven er selvfølgeligt ikke helt ligegyldig ? det er jo en slags ofring, og et symbol på at du er villig til at opgive noget værdifuldt for at gøre den anden glad ? men det er absolut ikke noget der kan stå alene.

Men hvad gør man så, hvis man er på helt bar bund med, at finde en god gave til sin kæreste? Du skal ikke være bange: det er ikke fordi du ikke kender hende godt, eller fordi du ikke elsker hende nok. Jeg er sikker på du kan genkende den rigtige gave når du ser den: det er bare svært at komme på én helt fra bunden af. Derfor deler jeg her et par gaveidéer, som jeg tror vil kunne give dig inspiration til virkeligt at fortælle din kæreste at du elsker hende.

Den første gaveidé er en Julekalender til soveværelset. En fræk kalender som I kan nyde sammen hele December måned er langt mere personlig og spændende, end et par nye badesandaler eller solbriller. Det er samtidig rimeligt vovet, og kræver noget mod: det viser at du har tillid til, at I kan være helt åbne overfor hinanden, og at eventyrlysten ikke er død.

En anden god julegave til hende er en nøje udvalgt bog. Der findes bøger om alt imellem himmel og jord, så hvis du går ind i en bogbutik er du næsten 100% sikker på at kunne finde noget, der er helt perfekt til din kæreste. Giv det et forsøg!