Sådan Pepper du din Jobsøgning op med Hårde Hvidevarer

Uanset om du arbejder med hårde hvidevarer til daglig, eller det bare er noget du har en vis interesse for, så er det faktisk noget du kan bruge i forbindelse med din jobsøgning. Arbejdsgivere kigger ikke kun på de ting, der står i jobbeskrivelsen ? de går i høj grad også op i dine interesser og om du har en passion for det du laver. Ved at inkludere sin interesse og viden omkring hårde hvidevarer i din jobansøgning kan du derfor øge opmærksomheden på dig som jobkandidat. Lad din arbejdsgiver vide, at du kender en del til hårde hvidevarer ? det kan kun øge din chance for at få jobbet!

Hvis du nogensinde har skullet sidde og ansætte folk ved du, hvor kedsommelig og lang en proces det kan være. Hver gang du kigger på et generelt jobopslag, kan du godt regne med at firmaet modtager en 40-50 ansøgninger om dagen lige efter det er slået op. Der ligger rigtigt mange ansøgninger på bordet hos en virksomhed der leder efter en ny medarbejder, og de er nødt til at lave en grovsortering for at have en chance for at komme igennem det. Arbejdsgiverne ønsker selvfølgelig at finde en bedt mulige kandidat til jobbet, men de må ofte gå på kompromis når det kommer til at læse jobansøgningerne igennem fordi det simpelthen tager for lang tid.

For at overleve grovsorteringen skal du selvfølgelig have basis-tingene på plads. Sørg for at følge alle de gængse råd når det kommer til at lave CV og ansøgning. At nævne hårde hvidevarer kan ikke sikre dig jobbet, hvis resten af din ansøgning er noget rod eller ikke virker spændende og imødekommende. Sørg først og fremmest for at din ansøgning er skrevet med en let-læselig font, at den indeholder alt hvad virksomheden skal bruge for at kunne vurdere om du er kvalificeret. En visuelt flot ansøgning kommer du langt med, så sørg for at din ansøgning skiller sig ud allerede ved første øjekast.

Når det kommer til at nævne hårde hvidevarer, så gør det gerne på en humoristisk måde. Dem der sidder og læser din jobansøgning kan helt sikkert godt trænge til et smil i den lange proces. Prøv at lægge en overskrift ind der hedder ?Man skal kunne finde billige hvidevare reservedele!?, og så en lille tekst der beskriver din interesse og passion. Når noget skiller sig ud i en ansøgning er det noget der fanger interessen, og hvis det gør dem nysgerrige læser de med garanti din ansøgning med fornyet interesse.

Prøv ikke på at være sjov hele vejen igennem. Det er vigtigt at du viser din arbejdsgiver at du både kan være seriøs, og samtidig er menneskelig og har en humoristisk side. En enkelt overskrift mere i stil med ?Du skal huske at afkalke din vaskemaskine!? er i orden, og så skal resten gerne være mere mere almindeligt. Sørg for at dine humoristiske overskrifter er placeret cirka midt i ansøgningen, og at de andre overskrifter tydeligt signalerer at du også kommer ind på de mere sædvanlige emner. Får hurtigt indholdet under den utraditionelle overskrift sporet ind på hvordan det hænger sammen med det job du søger.